You are here

Miljø

SYNLAB leverer kompetence og know-how på alle områder indenfor miljø. Vi dækker hele Danmark, og for SYNLAB er enhver kunde vigtig. Vi ønsker, at kunden føler sig i centrum hos os, og vi ønsker at bygge langsigtede relationer med alle vore kunder.

SYNLAB arbejder med prøveudtagning, analyser, rådgivning og projekter, og vi ønsker at opfatte vore kunder som samarbejdspartnere, og vore ydelser for reelle samarbejder mere end blot at være leverandør af tal til vore kunder.

SYNLAB Miljø Danmark anvender laboratorierne i SYNLAB Sverige. Laboratorierne er geografisk placeret i Linköping (180 medarbejdere), Malmö (38 medarbejdere), Karlstad (20 medarbejdere) og Umeå (33 medarbejdere). Hvert laboratorium har specifikke specialer og kompetenceområder.

SYNLAB har desuden laboratorier i mange lande i Europa, og vores produktportefølje er meget stor, hvilket gør, at vi dækker de fleste ønsker indenfor miljøanalyser.

 

Salg/prøvetagning

Ido Due Koren

Tlf. 60 17 02 99
E-mail:


Kundeservice Miljø

Ingrid Södersten

Specialistområde:
Ansvarlig for alle praktiske spørgsmål, ændringer og opgaver inden for det danske miljømarked.

Baggrund:
Ingrid er kemiker og har arbejdet mange år i laboratoriet på forskellige funktioner. Hun har derved stor viden om alle processer i produktionen af resultaterne.

Mobil: +45 60 18 45 04
E-mail: