You are here

Eksperter

SYNLAB arbejder med hovedvægt på analysearbejde, men vor konsulentafdeling med 15 medarbejdere udfører rådgivningsarbejde indenfor for miljø og levnedsmidler. Foruden dette er vore medarbejdere i både salg og kundeservice uddannet indenfor henholdsvis miljø og levnedsmidler og kan rådgive om både lovgivning, valg af analysemetoder og tolkning af analyseresultater.

 

Bent Juul Mikkelsen
Salgschef Levnedsmidler

Specialistområde:
Er ansvarlig for analyser af levnedsmidler i Danmark og har viden omkring analyser indenfor levnedsmidler generelt

Baggrund
Har gennem mange år været laboratorieleder og arbejdet med analyser indenfor levnedsmiddelområdet. Bent har indgående kendskab til både metoder og lovgivningsmæssige aspekter.

Kontakt
bent.mikkelsen@synlab.com

 

Katrine Pindstofte
Salgschef Miljø

Specialistområde:
Er ansvarlig for miljøanalyser i Danmark og har viden omkring prøvetagning og analyser indenfor miljøområdet generelt

Baggrund
Har gennem mange år arbejdet med prøvetagning, analyser og lovgivning indenfor miljøområdet. Katrine har derfor indgående kendskab til både metoder og lovgivningsmæssige aspekter.

Kontakt

katrine.pindstofte@synlab.com

 

Heino Erli Lund
Salg Levnedsmidler

Specialistområde:
Er ansvarlig for salg til slagterier og kødindustrien i Danmark. 

Baggrund
Heino, der er uddannet slagter og levnedsmiddeltekniker, og har arbejdet mange år indenfor kødindustrien som kvalitetschef. Heino har endvidere arbejdet som konsulent med udarbejdelse af kvalitetssikringssystemer i kødindustrien. Han kan gennem erfaring fra tidligere jobs, bidrage med nyttig viden, og hjælp til opstået problemstillinger, m.m.

Kontakt
heino.lund@synlab.com